KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEĞİM HAYATIM PORTALI

MESLEĞİM HAYATIM PORTALI DEVREDE

Bakanlığımız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) Türkiye Temsilciliği arasında imzalan "Mesleki Beceri Seferberliği İş Birliği Protokolü" kapsamında "Mesleğim Hayatım Portalına" şirketlerin dahil edilmesini sağlayarak öğrencilerin İşletmede Mesleki Eğitim ve İstihdam olanaklarının desteklenmesi amacıyla geliştirilen "Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı" hayata geçirildi.

Portala 11.sınıftan 12. sınıfa geçmiş öğrencilerimiz ile 12. sınıftan mezun öğrencilerimiz  kayıt ve giriş işlemlerini  https://mhbasvuru.meb.gov.tr/login.aspx bağlantısı kullanılarak yapılması, okulumuzda  öğrenim görmekte olan öğrencilerin  portala kayıt olduktan sonra Stajyer/Mezun Modülüne giriş yaparak “Özgeçmiş Oluştur” sayfasından kolayca bilgilerini doldurarak özgeçmiş oluşturabilmeleri ve alanlarına uygun Staj ve İşletmelerde Mesleki Eğitim İlanlarına başvuru yapabilmeleri hedeflenmektedir.

Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 09:14 - Görüntülenme: 198